Pages

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!


Παράταση παραστάσεων για "Το Απόλυτο Μηχάνημα Νο4" (Skrow.theater), "Το νησί των σκλάβων", η "Λίλα λέει", " ... Ή η ανουσιότητα του να ζείς", το "Φάντασμα του Κάντερβιλ" (Θέατρο Τέχνης), "Κάποιος να με φωνάξει" (θέατρο Μεταξουργείο) και Φαέθων του Δημήτρη Δημητριάδη στο θέατρο Οδού Κυκλάδων ενώ στην Θεσσαλονίκη συνεχίζει από την Κυριακή του Πάσχα της παραστάσεις του το έργο "Ο Πουπουλένιος" σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, που έριξε αυλαία στην Αθήνα μετά από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε. 
Το "Απόλυτο Μηχάνημα Νο4" του Μιχάλη Μαθιουδάκη συνεχίζει τις παραστάσεις στο Skrow Theater, για δυο μόνο Κυριακές ( 19 & 26/04). Επηρεασμένη από το πρότζεκτ "Απόλυτο Μηχάνημα" του εικαστικού Γεώργιου Σουρμελή η performance / παρουσίαση φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα μοναδικό υπέρ-προϊόν που θα λύσει όλα σας τα προβλήματα. 
Στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης , "Το Νησί των Σκλάβων" του Μαριβώ συνεχίζει τις παραστάσεις του από 17.4 έως 17.5, κάθε Παρασκευή & Σάββατο 21.15 και Κυριακή στις 19.30 ενώ "Η Λίλα λέει "του Σιμώ, συνεχίζεται από 20.04 έως 19.05, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 19.15. Στην Φρυνίχου συνεχίζεται από 27.04 έως 12.5  το έργο σε κείμενο και σκηνοθεσία της Λένας Κιτσοπούλου, Μια μέρα, όπως κάθε μέρα, σε ένα διαμέρισμα από τα χιλιάδες διαμερίσματα της Αθήνας, αυτά με τα κουφώματα ασφαλείας και τους βολικούς καναπέδες τους, σε κατάσταση αμόκ. Ή η ανουσιότητα του να ζεις. Από 19.04 έως 10.05 συνεχίζεται επίσης το Φάντασμα του Κάντερβιλ του Όσκαρ Ουάιλντ (Παιδική Σκηνή), σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαϊτη.(*Στο τέλος της παράστασης λειτουργεί θεατρικό εργαστήριο για παιδιά 5-12 ετών με θέμα: «Ο ευτυχισμένος κύριος Ουάιλντ και τα παραμύθια του». (Είσοδος εργαστηρίου 3 ευρώ ή 2 ευρώ με την αγορά εισιτηρίου για την παράσταση). 
Η παράσταση "Κάποιος να με φωνάξει", με μουσική επένδυση από έργα του Μίκη Θεοδωράκη συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στο θέατρο Μεταξουργείο και παίρνει παράταση μέχρι και την Τρίτη 28 Απριλίου. (Δεν θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις στις 13 και 14 Απριλίου).
O Φαέθων του Δημήτρη Δημητριάδη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζά που παίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων- Λευτέρης Βογιατζής, στο πλαίσιο του νέου κύκλου της ζωής του με τους νέους δημιουργούς, παρατείνεται για 11 παραστάσεις και θα παίζεται από Πέμπτη 16 Απριλίου έως την Κυριακή 10 Μαϊου 2015 (εκτός από την εβδομάδα 23 έως 26 Απριλίου). 
Τέλος Ο Πουπουλένιος», παραγωγή του Κάρολου Παυλάκη, θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στη θέατρο Αριστοτέλειον, από την Κυριακή του Πάσχα, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Εκεί θα βρεθεί και το «Πράματα και Θάματα» με τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Γιάννη Ζουγανέλη, στο θέατρο Αθήναιον. «Ο Κύκλος με την Κιμωλία» θα συνεχίσει τις παραστάσεις του στο Παλλάς, όπως και η «Ντόλλυ η προξενήτρα» στο θέατρο Αλίκη.