Pages

ΔΕΡΜΑ : ΜIA ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ!



Η ομάδα ODC παρουσιάζει από 6-30/12 τη νέα της δουλειά στο «Βυρσοδεψείο» . Το «ΔΕΡΜΑ» διαδέχεται το «ΜΕΤΑ, μια παράσταση για την καταστροφή» που παρουσιάστηκε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία.

Ένα παλιό βυρσοδεψείο, όπου μέχρι πρόσφατα επεξεργάζονταν δέρματα ζώων, μετατράπηκε για τις ανάγκες της εποχής σε χώρο επεξεργασίας ανθρώπινου δέρματος. Οι περφόρμερς-«θιασώτες του χάους» -οδηγούν το κοινό τους σε απρόβλεπτα διαμορφωμένους χώρους δίνοντάς τους την επιλογή να διεισδύσουν βαθύτερα στα τεκταινόμενα ή να παραμείνουν απλοί παρατηρητές.

Χορηγός Επικοινωνίας: Theaterview

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ενηλίκων, μια γιορτή, ένας «φόρος τιμής» στην μηχανιστική εργασία, την μονοτονία, το πένθος, την απάθεια. Γιατί άραγε πενθούμε σήμερα; Ποια είναι τα αίτια αυτού του ψευδοπένθους και ποιες οι εκδηλώσεις του;

Η δράση εκτείνεται στο τεράστιο βιομηχανικό κτίριο του «Βυρσοδεψείου» και φέρνει αντιμέτωπο το κοινό με εκπλήξεις, καθώς μπαινοβγαίνει σε διαφορετικές εγκαταστάσεις, πότε ως παρατηρητής και πότε ως παρατηρούμενος.

Με την συμμετοχή εθελοντών, περφόρμερς, μουσικών και εικαστικών.

Αρχιτελετάρχης του χάους: Έλλη Παπακωνσταντίνου
Βοηθοί αρχιτελετάρχη: Θωμάς Νταϊφάς & Davydd Cook
Τελετάρχης δραματουργίας: Στάθης Γραφανάκης
Τελετάρχες κίνησης: Βάλια Παπαχρήστου & Χριστίνα Σουγιουλτζή
Τελετάρχης μουσικής: Τηλέμαχος Μούσας
Τελετάρχες εγκαταστάσεων & κοστουμιών: Τέλις Καρανάνος & Αλεξάνδρα Σιάφκου

Οι θιασώτες του χάους: Νεφέλη Παπαδερού, Βάλια Παπαχρήστου, Θάνος Κοσμίδης, Adrian Frieling, Άγγελος Καλίνογλου, Αναστασία Κατσιναβάκη, Στέλλα

Βυρσοδεψείο

Ορφέως 174, Βοτανικός
210.34.53.203. – 69.08.707.881.

Παραστάσεις: Πέμπτη με Κυριακή στις 21.00 / Διάρκεια: 120΄ / Είσοδος: 10 ευρώ