Pages

Είδηση: Νέο έργο ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας που θα παιχτεί σε περιοδεία σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική


Στις ράγες της θεατρικής του διαδρομής συνεχίζει ο Χάρης Ρώμας, μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με τα έργα : "Οι ράγες πίσω μου" (Θέατρικό Βαγόνι - Τρένο στο Ρούφ) και "Γηραιά Ηθοποιός χάνει τον έλεγχο" (Αμφιθέατρο 9,84), με την κομεντί σχέσεων "Τα φώτα της γάμπας", σε συγγραφή και σκηνοθεσία του ίδιου, με τους Άννα Κουρή, Αγγελική Λάμπρου και Λεωνίδα Καλφαγιάννη να συμπληρώνουν την διανομή. 
Πρόκειται για μια ιστορία Πυγμαλίωνα, που περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια ενός καταξιωμένου ηθοποιού να διδάξει μια μανικιουρίστα και μιλά για την φθορά του χρόνου και την έννοια της τέχνης.
Η παράσταση που αναμένεται να ξεκινήσει στις 13 Νοεμβρίου από την Πάτρα, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική, ενώ το Μάιο θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Ο δημοφιλής ηθοποιός , συγγραφέας και σκηνοθέτης έχει αναλάβει επίσης και την παιδική σκηνή του Rex μαζί με τον Ηλία Μαρασούλη, ανεβάζοντας το επίσης δικό του έργο "Ο Αυτοκράτορας της Σοκολάτας" , βασισμένο σε με ιδέα του διηγήματος του Ρ. Ντοάλ. Παράλληλα προς το τέλος της σεζόν θα επαναληφθεί για 20 παραστάσεις το έργο "Γηραιά Ηθοποιός χάνει τον έλεγχο" , σε χώρο που ανακοινωθεί εν καιρώ.