Pages

ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ


Το Εθνικό Θέατρο διοργανώνει για δεύτερη χρονιά Στούντιο Συγγραφής Θεατρικού Έργου με πλήρως ανανεωμένο το πλαίσιο και την οργανωτική του δομή και σκοπό την ανάδειξη  μιας νέας γενιάς θεατρικών συγγραφέων και την προβολή της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας.

Το Στούντιο είναι οκτάμηνης διάρκειας με εναρκτήρια ημερομηνία την 13η Οκτωβρίου και θα διενεργείται κάθε Τρίτη 4 με 9 μμ. στο κεντρικό κτήριο του Εθνικού Θεάτρου.
Το Στούντιο διευθύνει ο συγγραφέας και κριτικός θεάτρου Ηρακλής Λογοθέτης και υποστηρίζεται από ομάδα ηθοποιών και σκηνοθετών του Εθνικού Θεάτρου, με επικεφαλής στο πρώτο τετράμηνο τον Σταμάτη Φασουλή και στο δεύτερο τον Δημήτρη Καραντζά.
Μετά τη λήξη των εργασιών του Στούντιο τα έργα των συμμετεχόντων, που θα επιλεγούν από επιτροπή του Εθνικού Θεάτρου, θα παρουσιαστούν σε μορφή θεατρικού αναλογίου στη σκηνή Νίκος Κούρκουλος.
Το κόστος συμμετοχής για τους υποψηφίους που θα επιλεγούν είναι 300€, που θα καταβληθούν σε δυο ισόποσες δόσεις στην αρχή του πρώτου και του δεύτερου τετραμήνου.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου με την οργανωτική υπεύθυνο του Studio  κ. Κατερίνα Αγγελιδάκη στην ηλεκτρονική διεύθυνση studio2@n-t.gr