Pages

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ OFF OFF ATHENS 2015


Λίγες μέρες έχουν μείνει για την έναρξη του Off Off Athens 2015 που θα διαρκέσει από 26 Μαϊου έως 29 Ιουνίου στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ και θα συμμετέχουν σε αυτό 34 νέες θεατρικές ομάδες. Η παρουσίαση του φετινού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαϊου στις 21.00 και η είσοδος είναι ανοιχτή στο κοινό.
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης θα προβληθούν μια σειρά βίντεο που οι ίδιοι οι συντελεστές εμπνεύστηκαν και επιμελήθηκαν για να παρουσιάσουν την ταυτότητα της παράστασης τους. Όσοι παρευρεθούν θα πάρουν μια πρώτη γεύση των όσων περιλαμβάνονται στο φετινό OFF OFF ATHENS, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την ευρηματικότητα των συμμετεχόντων στην δημιουργία των video clips. 
Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από 26 Μαΐου έως 29 Ιουνίου και θα συμμετάσχουν 34 νέες θεατρικές ομάδες. Κάθε βραδιά θα παρουσιάζονται δυο παραστάσεις από δυο διαφορετικές ομάδες στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ. Τα εισιτήρια του φεστιβάλ είναι: η γενική είσοδος είναι 5,00€ για την μία παράσταση και 6,00€ για τις δυο παραστάσεις της ίδιας ημέρας. Εισιτήριο διαρκείας: 30,00€