Pages

Εθνικό : Ακύρωση Παραστάσεων λόγω Εκλογών



Ακυρώνονται όλες οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Κυριακή 6 Μαΐου λόγω των προγραμματισμένων εθνικών εκλογών, ενώ δυο επιπλέον παραστάσεις θα προστεθούν για τον Γενικό Γραμματέα του Ηλία Καπετανάκη.


Επίσης, το Σάββατο 5 Μαΐου δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξής παραστάσεις:  Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου και Η αυλή των θαυμάτων ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις: Του Κουτρούλη ο γάμος, Πατρίδες  και Ο Γενικός Γραμματέας.
Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τις παραστάσεις οι οποίες ακυρώνονται μπορούν να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2107234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και internet.
Ο Γενικός Γραμματέας του Ηλία Καπετανάκη, η παράσταση της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου θα δώσει δύο επιπλέον παραστάσεις στις 4 και 5 Μαΐου στις 20:30 στο Θέατρο της Δραματικής Σχολής.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων ξεκινάει μια ώρα πριν την έναρξη της κάθε παράστασης στο θέατρο της Δραματικής Σχολής. 


Τα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου λειτουργούν ως εξής:

Κτίριο Τσίλλερ (Αγίου Κωνσταντίνου 22-24)
Τετάρτη έως Κυριακή 10:00π.μ. – 9:30μ.μ. (εκτός Κυριακής 6 Μαΐου)

Θέατρο  Rex (Πανεπιστημίου 48)
Τρίτη έως Κυριακή, 10:00π.μ. – 5:00μ.μ. (εκτός Κυριακής 6 Μαΐου)