Pages

5η Εβδομάδα Off-Off Athens3 Festival - Epi Kolono

" Έρωτας , όνειρο και μέσο στην 5η εβδομάδα του Off Off Athens 3 Festival"


«Μαζί ή έξι ιστορίες για σένα και για μένα», «30 χρόνια ύπνος», «Δε φοβάμαι, δεν ελπίζω τίποτα, έχω...μέσον», είναι οι τρεις νέες παραγωγές που θα δούμε από 28/06 - 03/07 κατά την διάρκεια του  πιο off θεατρικό φεστιβάλ της Αθήνας  στο φουαγιέ του θεάτρου Επί Κολωνώ.
Με έξι ιστορίες , έξι ζευγάρια, έξι σχέσεις και έναν κοινό παρονομαστή - τον έρωτα- ανοίγει από Δευτέρα 28/06 για δυο παραστάσεις, η πέμπτη εβδομάδα του Φεστιβάλ, με την θεατρική Εταιρεία Έξις - που τον περασμένο χειμώνα παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έργο του Νίκι Σίλβερ  " Το Μπλέ Παλτό" σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν στον πολυχώρο Six D.O.G.S.- να προτείνει το έργο "Μαζί ή Έξι ιστορίες για σένα και για μένα", αναλύοντας τις διάφορες μορφές και καταλήξεις του έρωτα μέσα από απλές, καθημερινές καταστάσεις. Το κείμενο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Μάκη Κατσούλη με την Ειρήνη Κρασσά (βοηθός σκηνοθέτη), η μουσική επιμέλεια στον Δημήτρη Αλιμπέρτη, οι φωτισμοί στονΜάριο Τζουλάκη, τα σκηνικά - κοστούμια στην Σοφία Γκιώνη . Παίζουν: Δήμητρα Αγγέλου, Δημήτρης Βεκιάρης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μάκης Κατσούλης, Γιώτα Μπαρμπούδη, Κλειώ Σοφιανοπούλου. 
Αμέσως μετά την σκυτάλη παίρνει η αισιοδοξία μέσα από τη τριαντάλεπτη περφόρμανς "30 χρόνια ύπνος" (30/06-01/07) , του Δημήτρη Γαλανού μαζί το Hotel Exelixi . H πολιτική ιστορία στο προσωπικό περιβάλλον, το πολιτικό γίγνεσθαι που μας επηρεάζει καταλυτικά, οι στρεβλώσεις, οι λάθος διατυπωμένες ερωτήσεις, οι ονειροπαγίδες , οι απάτες, τα ξόανα και οι απαγορευτικες γραμμές που σε αδρανοποιούν .. , ο χρόνος που γλιστρά και μια ζωή που όπως και να χει είναι ωραία γιατί κάθε πραγματικότητα είναι πιο όμορφη από το καλύτερο όνειρο... Κι αν κανείς ακόμα δεν φοβάται τίποτα και δεν ελπίζει τίποτα , ίσως είναι γιατί έχει μέσο μας λέει ο Γιάννης Γουλές μέσα από την παράστασή του "Δεν Φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, έχω μέσο" (02-03/07), σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μαραγκουδάκη και μουσική Γιάννη Ζουγανέλη, θέτοντας μια σειρά ερωτήματα για την περιεκτικότηα της ζωής σε "θέλω" και "πρέπει", τι συμβαίνει γύρω μας και μέσα μας..., τι σημαίνει ζωή, διαβίωση, συμβίωση, επιβίωση ή αποβίωση, που πήγαν τα οράματα, οι αξίες - όχι οι αντικειμενικές οι υποκειμενικές, και last but not least πότε θα απεργήσει επιτέλους το μέσο σε αυτή την χώρα; Αγωνίζονται οι Αναστάσιος Τούρος, Πέτρα Τσέλιου, Γιάννης Γουλες. 

*Οι παραστάσεις φιλοξενούνται στο χώρο του φουαγιέ
Η διάρκειά τους δεν υπερβαίνει τα 50 λεπτά
Η ώρα έναρξης καθημερινά είναι στις 21:30
Και η είσοδος είναι 5,οο€.
Το μπαρ του θεάτρου λειτουργεί καθημερινά στην αυλή από τις 7:00μμ ως αργά το βράδυ.



Info : Επί Κολωνώ, 210 5138067
Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός-Αθήνα