Pages

"ΤΟ ΣΧΟΙΝΑΚΙ" : ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ"


Το Εθνικό Θέατρο στηρίζοντας τη νέα Ελληνική δραματουργία και τους νέους Έλληνες συγγραφείς,  θα παρουσιάσει το τέταρτο έργο «Το σχοινάκι» της Νάντιας Δρακούλα, από 10 έως και 27 Μαϊου, στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», σε σκηνοθεσία Κώστα Παπακωνσταντίνου.

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ: ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ


Ένα νέο μιούζικαλ -παραγγελία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής-, ο Ερωτόκριτος του Δημήτρη Μαραμή, θα παρουσιαστεί στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από τις 5 Μαΐου και για 10 παραστάσεις, σε μουσική διεύθυνση και λιμπρέτο του ίδιου του συνθέτη και σκηνοθεσία,  χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ


Η Λυκόφως φιλοξενεί στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου για 4 μόνο παραστάσεις τον «Ζητιάνο» του Ανδρέα Καρακαβίτσα στην επιτυχημένη συμπαραγωγή του ΔηΠεΘε Ρούμελης με την ομάδα Anima (υποψήφια φέτος για το βραβείο Κάρολος Κουν για την παράσταση «Έξοδος») σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη. Ένα από τα σπουδαιότερα μυθιστορήματα της Νεοελληνικής λογοτεχνίας διασκευάζεται πρώτη φορά για το θέατρο μέσα από μια σύγχρονη σκηνοθετική ματιά. Μια παράσταση για όλη την οικογένεια 3 και 4 Μαϊου στις 21.00 & 6 και 7 Μαϊου στις 19.00. 

ΑΠΟΨΕ: LOLA BLAU ΑΠΟ 4 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η καυστική σάτιρα του διάσημου Αυστριακού καμπαρετίστα Georg Kreisler που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 17 Οκτωβρίου 1971 στο Μικρό Θέατρο του προαστόυ Josestadt της Βιέννης έρχεται από τις 4 Μαϊου και μόνο για 4 παραστάσεις στην Κεντρική Σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, με την Κατερίνα Γιαμαλή στον ομώνυμο ρόλο.