Pages

"ACT4GREECE: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ"


Παρουσίαση δράσης από το Ίδρυμα Ωνάση και το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, για την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των δύο θεάτρων του, μέσα από την πλατφόρμα της Εθνικής Τράπεζας act4greece πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη που μας πέρασε, στην σκηνή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν στην Φρυνίχου 14, στην Πλάκα, με την συμμετοχή της Μαριάννας Κάλμπαρη, καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης  της Αφροδίτης Παναγιωτάκου, αναπληρώτριας διευθύντριας της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και  Διευθύντριας Επικοινωνίας του Ιδρύματος Ωνάση και της Νέλλης Τζάκου, γενικής διευθύντριας Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας. Στην εκδήλωση επίσης μίλησαν με πολύ βιωματικό τρόπο η Λένα Παπαληγούρα και ο Χρήστος Λούλης, που αποφοίτησαν από το Θέατρο Τέχνης και πρωταγωνιστούν στο βίντεο της εκστρατείας στήριξης του ιστορικού θεάτρου.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ


Σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη που μας πέρασε 16 Μαρτίου η απονομή βραβείων στην Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, κα Σοφία Εφραίμογλου, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δημήτρη Εφραίμογλου και στην ηθοποιό Μιμή Ντενίση για την παράσταση "Σμύρνη μου αγαπημένη" από την Ένωση Σμυρναίων, τον σημαντικότερο σύλλογο του Μικρασιατικού Ελληνισμού στην Ελλάδα που λειτουργεί από το 1936. 

ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ


Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει τον διορισμό νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Θεάτρου.