Pages

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ" ΤΟΥ Χ.ΙΨΕΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ






Το Κουκλόσπιτο (Νόρα) του Χένρικ Ίψεν, παρουσιάζεται από τον Φεβρουάριο του 2016 στο Θέατρο της οδού Κυκλάδων Λευτέρης Βογιατζής, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα με την Αμαλία Μουτούση στον εμβληματικό ρόλο της Νόρας.

Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΖΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΣΙΝΙΚΟΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ


Αθηναίες και Αθηναίοι! Πόσο «καθαροί» είστε; Ας καταργήσουμε τα στερεότυπα. Οι μετανάστριες καθαρίστριες της Αθήνας γίνονται οι ιδανικές πρωταγωνίστριες αυτής της διεθνούς συμπαραγωγής θεάτρου-ντοκιμαντέρ, με την υπογραφή του φοβερού νεανικού διδύμου Αζά-Τσινικόρη, από 3 έως 14 Φεβρουαρίου στην Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών (21.00).

"ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΛΑΡΣ ΦΟΝ ΤΡΙΕΡ ΑΠΟ 11/2 ΣΤΟ ΝΕΟ REX


Το Εθνικό Θέατρο θα παρουσιάσει για πρώτη φορά  τη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του Δανού Λαρς φον Τρίερ «Δαμάζοντας τα κύματα»  στη σκηνή του Νέου Rex από τις 11 Φεβρουαρίου, σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη.  

O SERGI BELBEL ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΟΦΑΙΝΤ"


Ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους θεατρικούς συγγραφείς παγκοσμίως καταφτάνει στο Θέατρο Από Μηχανής, καλεσμένος από τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Μάρκελλο και την ηθοποιό Ελένη Στεργίου (ομάδα ‘This Famous Tiny Circus’). Με αφορμή την παράσταση «Οφσάιντ» που παρουσιάζεται αυτή την περίοδο, στη βραβευμένη με ευρωπαϊκό βραβείο Eurodam μετάφραση της Μαρίας Χατζηεμμανουήλ, ο καταλανός συγγραφέας θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο Θέατρο Από Μηχανής τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 18.00 πριν την έναρξη της παράστασης (ώρα έναρξης 20.00) και την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 21.30 θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, μετά τη λήξη της παράστασης. 

OI FREE FREAKS ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΛΑΝΗ- ΕΝΑ ANIMATION ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΝΙΔΙ!


Μετά τον επιτυχημένο πρώτο κύκλο παραστάσεων το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2015, οι Free Freaks καταλαμβάνουν και πάλι αιφνιδιαστικά τη Μικρή Πλάνη, το αγαπημένο θέατρο τσέπης στο Παγκράτι, καλώντας μας σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι γνώσεων. Μια ποπ, πρωτότυπη παράσταση εμπνευσμένη από τον πιο ανατρεπτικό διαδικτυακό ήρωα της εποχής μας, τον Mr. Freeman το δαιμόνιο ρώσικο animation που κατέκλυσε τις οθόνες μας με τους αφοπλιστικούς του μονολόγους το 2009.