Pages

AUDITION FOR DEMONSTRATION: 17/11 ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ


Audition for a demonstration: «Αν μπορούσατε να γυρίσετε το χρόνο πίσω, σε ποια ιστορική συγκυρία θα θέλατε να βρεθείτε και ποιον ρόλο θα παίζατε;» Μια παράσταση που θα αναπλάσει, ζωντανά επί σκηνής, πολιτικά γεγονότα από το παρελθόν…Η σκηνοθέτης και συγγραφέας Λόλα Αρίας καλεί το κοινό σε μια παράσταση με τη μορφή ακρόασης.Το έργο αυτό έχει μια νομαδική μορφή και αναδημιουργείται κάθε φορά, ειδικά για την κάθε πόλη στην οποία παρουσιάζεται. Η κάθε πόλη έχει τη δική της ιστορία και για τους κατοίκους της υπάρχει μία διαδήλωση που δεν μπορούν ποτέ να ξεχάσουν.

TRANSITIONS 3: CENTRAL EUROPE -"OUR SECRETS" TOY BÉLA PINTÉR 14-15/11 ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ


Μυστικά και ψέματα των ουγγρικών '80s: Στην κομουνιστική Ουγγαρία, ένας αντικαθεστωτικός και ένας χαφιές της μυστικής αστυνομίας βρίσκονται σε μια αίθουσα χορού. Δεν είναι ανέκδοτο. Είναι μια πολυβραβευμένη ιλαροτραγωδία για μια σκοτεινή εποχή του Ανατολικού Μπλοκ.

FRANKENSTEIN-PROJECT - KORNEL MUNDRUCZO / ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΞΕΓΕΙΡΕΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ...


Στις πατρίδες του «χαμένου» κομουνισμού, την Πολωνία, την Τσεχία και την Ουγγαρία, χτυπάει η καρδιά του τρίτου και τελευταίου κύκλου του γεωπολιτικού φεστιβάλ της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. Ο εξεγερμένος Φράνκενσταϊν της εποχής μας, σε μια αιματοβαμμένη και περιπαικτική παράσταση από έναν σούπερ σταρ των Καννών, τον Ούγγρο σκηνοθέτη της πολυβραβευμένης ταινίας «Λευκός Θεός», Κορνέλ Μούντρουτσο. Σήμερα στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών!!!