Pages

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ " ΤΟΥ ΤΕΝΝΕΣΗ ΟΥΙΛΛΙΑΜΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΥΡΝΟΣ


Η«Ομάδα 92'» μετά τις τρεις sold out σεζόν της παράστασης «Ελάτε σ' εμάς για έναν Καφέ» παρουσιάζει από τις 9 Νοεμβρίου στο Θέατρο Φούρνο την σχεδόν άγνωστη κωμωδία του Τέννεση Ουίλλιαμς «Μια υπέροχη Κυριακή για εκδρομή» («A lovely Sunday for Creve Coeur»), σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαϊδη.

"...ΜΗΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ;" ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ RADAR


Η Φαίδρα βλέπει στον ύπνο της πως ένα μπαλόνι κόκκινο, πολύ μαγικό μπαίνει στο δωμάτιό της. Είναι πολύ μαγικό, γιατί την ταξιδεύει στο μεγάλο ποτάμι και στα χρώματα, της μαθαίνει παιχνίδια και της λέει αστεία μυστικά!  Όλα αυτά αλλάζουν, όταν η Φαίδρα βγάζει βόλτα το μπαλόνι της. Τότε το χάνει! Και  η περιπέτεια αρχίζει! Πού είναι το μπαλόνι της; Θα καταφέρει να το βρει; Ποιος θα τη βοηθήσει; Μια περιπετειώδης ιστορία μυστηρίου,  χαράς, συγκίνησης και αναζήτησης. Η παράσταση κάνει πρεμιέρα από 8 Νοεμβρίου.

Η ΟΜΑΔΑ MANΝSCHAFT KAI O ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΚΡΕΓΚ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 'ΒΟΡΝΕΟ"


Η σκηνή του Rabbithole (Γερμανικού 20, Μεταξουργείο) ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το "Βόρνεο" μια ιστορία ναυτικών, κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά και την προσωπική πορεία του καπετάνιου Κρέγκ προς την ενηλικίωση. Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Γιώργου Σίμωνα.

ΣΙΧΤΙΡ ΕΥΡΩ, ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜ ΔΡΑΧΜΗ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ- ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ


«Είμαι Έλλην. Ως εκ τούτου, μου είναι αδύνατον να είμαι σοβαρός. Σας ζητώ συγγνώμη.» Ο Βασίλης Παπαβασιλείου σκηνοθετεί την παράσταση "Σιχτίρ Ευρώ, Μπουντρούμ Δραχμή, θα πείς κι ένα τραγούδι" που παρουσιάζεται από τις 5 έως 29 Νοεμβρίου στην σκηνή της Φρυνίχου του Θέατρο Τέχνης στην Πλάκα.