Pages

ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΠΥΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON


Φέτος το καλοκαίρι, το Θέατρο Badminton ανοίγει τον «Κύκλο Αρχαίου Δράματος», παρουσιάζοντας από 12 Ιουνίου έως 26 Σεπτεμβρίου στην κεντρική σκηνή του, την Ηλέκτρα του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία του σπουδαίου Έλληνα σκηνοθέτη Σπύρου Ευαγγελάτου.

2 SCRATCH FESTIVAL ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΟΧΩΡΟ CARTEL/ 2ND SCRATCH FESTIVAL AT "TECHNOCHOROS CARTEL"


Το Scratch Festival, ως συνέχεια του πιο πρωτοποριακού θεσμού της Ευρώπης, μετά την επιτυχία της πρώτης παρουσίασής του το καλοκαίρι του 2014 που ανέδειξε νικήτρια παράσταση "Το Μπαμ" από την ομάδα "Μπλε Ιστορίες", έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Τεχνοχώρο Cartel, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες του θεάτρου και της performance να παρουσιάσουν μία πρώτη 20λεπτη εκδοχή της ιδέας τους. Το 2ο Scratch Festival θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 2 Ιουλίου και θα δώσει τη  δυνατότητα στο νικητή να παρουσιάσει 12 ολοκληρωμένες παραστάσεις στον Τεχνοχώρο Cartel τη νέα σεζόν.

ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΤΟΣΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ / WARM APPLAUSE FOR TOSKA IN HERODEON


Θερμό χειροκρότημα για την Τόσκα στο κατάμεστο Ηρώδειο, όπου δόθηκε χθες η επιτυχημένη πρεμιέρα της όπερας του Τζάκομο Πουτσίνι Τόσκα από την Εθνική Λυρική Σκηνή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε Άνα.