Pages

"ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΗΣΕΙΟΝ


Η Εταιρεία ΛΥΚΟΦΩΣ συνεργάζεται με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και παρουσιάζει το ιστορικό έργο των Δημήτρη Κεχαϊδη & Ελένης Χαβιαρά σε ένα διαφορετικό ανέβασμα από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Θοδωρή Γκόνη. Μετά τις sold out παραστάσεις σε Κωνσταντινούπολη και Βόρεια Ελλάδα, οι "Δάφνες και Πικροδάφνες" καταφτάνουν από 14 έως 24 Μαϊου και μόνο για 8 παραστάσεις στο Θέατρο Θησείον της Αθήνας.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ OFF OFF ATHENS 2015


Λίγες μέρες έχουν μείνει για την έναρξη του Off Off Athens 2015 που θα διαρκέσει από 26 Μαϊου έως 29 Ιουνίου στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ και θα συμμετέχουν σε αυτό 34 νέες θεατρικές ομάδες. Η παρουσίαση του φετινού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαϊου στις 21.00 και η είσοδος είναι ανοιχτή στο κοινό.

ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΑΚΗ


Νέα απάντηση του Σωτήρη Χατζάκη σχετικά με όσα έχουν ειπωθεί για τον απολογισμό του έργου του και την σχέση του με το Σωματείο Εργαζομένων του Εθνικού.

THN ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΑΝ. ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ν. ΞΥΔΑΚΗΣ


Τη αναμόρφωση του νομικού καθεστώτος του Εθνικού Θεάτρου εξήγγειλε  ο αν. Υπουργός Πολιτισμού κ. Νίκος Ξυδάκης κατά την εγκατάσταση της νέας διοίκησης στο πρώτο θέατρο της χώρας.