Pages

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΕΞΟΔΟΣ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ LEFTOVERS


Το θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος υποδέχεται την ομάδα Leftovers με το έργο ΕΞΟΔΟΣ του Φάνη Σακελλαρίου, από τη Δευτέρα 11 Μαΐου και για δέκα παραστάσεις.

OI ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΒΙΑΤΑΣ


H Εθνική Λυρική Σκηνή ολοκληρώνει τη χειμερινή περίοδο στο Θέατρο Ολύμπια στις 15, 16, 17, 20, 22, 23 Μαΐου, με τη δημοφιλέστατη Τραβιάτα του Βέρντι, την τραγική ιστορία της «κυρίας με τις καμέλιες» που θα παρουσιαστεί στην κλασική σκηνοθεσία του Νίκου Σ. Πετρόπουλου, σε μουσική διεύθυνση Ηλία Βουδούρη.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΙΝΙ


Η προπώληση των εισιτηρίων για την ΤΟΣΚΑ πραγματοποιείται από τα Εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου / 2103272000), τα Ταμεία του Θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59 / 2103662100) & online στα www.nationalopera.gr & www.greekfestival.gr

H ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Με ιδιαίτερη έκπληξη και πολλά χαμόγελα υποδέχτηκαν οι εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι ταξιδιώτες που βρέθηκαν στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 13.30, την δράση - έκπληξη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Δύο μέτζο σοπράνο της ΕΛΣ, η Ελένη Βουδουράκη και η Ειρήνη Αθανασίου ερμήνευσαν διάσημες άριες των Μότσαρτ, Ροσσίνι και Μπιζέ, στην περιοχή των αναχωρήσεων και συγκεκριμένα στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, όπου βρίσκεται το μουσείο του Αεροδρομίου. Με συνοδεία στο πιάνο από την Ειρήνη Αντωνιάδου, οι δύο μεσόφωνοι ερμήνευσαν αποσπάσματα από τους Γάμους του Φίγκαρο, την Ιταλίδα στο Αλγέρι και την Κάρμεν.