Pages

"ΑΔΕΡΦΟΙ ΚΑΡΑΜΑΖΟΦ" ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΩΣ ΤΙΣ 14/06


To μνημειώδες έργο του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι "Αδερφοί Καραμάζοφ" παρουσιάζεται στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης σε σκηνοθεσία Νατάσας Τριανταφύλλη, διασκευή του Διονύση Καψάλη και πρωτότυπη μουσική της Μόνικας από τις 14 Απριλίου, γνωρίζοντας πολύ μεγάλη αποδοχή από κοινό και κριτικούς. Καθώς μέχρι σήμερα όλες οι παραστάσεις του έργου παρουσιάζουν sold out πληρότητα έως και τις 19 Μαϊου, το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει παράταση παραστάσεων από 22 Μαϊου έως 14 Ιουνίου, με νέες μέρες και ώρες. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας από τα ταμεία του θεάτρου και το viva.gr.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΝΑΤΟ ΤΖΑΝΕΛΛΑ


Με κοινή απόφαση των δυο μερών ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τον κ. Ρενάτο Τζανέλλα, μετά την λήξη της δεύτερης διετούς θητείας του στην Διεύθυνση του Μπαλέτου, στις 31 Ιουλίου 2015.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 104 ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΤΖΟΥΛΙΑ" ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΡΙΝΤΜΠΕΡΓΚ


23 Ιουνίου 1888, Σουηδία, νύχτα παραμονής μεσοκαλόκαιρου, μιας από τις μεγαλύτερες γιορτές της χώρας. Ο αρραβώνας της έχει πρόσφατα διαλυθεί και η δεσποινίς Τζούλια, μια κόρη κόμη, αντί να πάει με τον πατέρα της επίσκεψη στους συγγενείς της, μένει σπίτι και περνάει τη νύχτα με τον Ζαν, έναν υπηρέτη, που έχει ερωτικό δεσμό με την Κριστίν, μια μαγείρισσα.