Pages

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!


Παράταση παραστάσεων για "Το Απόλυτο Μηχάνημα Νο4" (Skrow.theater), "Το νησί των σκλάβων", η "Λίλα λέει", " ... Ή η ανουσιότητα του να ζείς", το "Φάντασμα του Κάντερβιλ" (Θέατρο Τέχνης), "Κάποιος να με φωνάξει" (θέατρο Μεταξουργείο) και Φαέθων του Δημήτρη Δημητριάδη στο θέατρο Οδού Κυκλάδων ενώ στην Θεσσαλονίκη συνεχίζει από την Κυριακή του Πάσχα της παραστάσεις του το έργο "Ο Πουπουλένιος" σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, που έριξε αυλαία στην Αθήνα μετά από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε. 

22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο "ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ" ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ!


«Σε αυτήν τη ζωή ή θα λυγίσεις ή θα σπάσεις» αναλογίζεται ο Νίκος Καραθάνος διαβάζοντας τον τσεχοφικό ΒυσσινόκηποΟ χαρισματικός σκηνοθέτης και ηθοποιός μετά την καλλιτεχνική επιτυχία της Γκόλφως του Σπ. Περεσιάδη και του Δεκαήμερου του Βοκάκιου αναμετριέται με ένα εμβληματικό έργο του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Η προπώληση έχει ξεκινήσει!

"ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΗΡ" ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΟΜΑΖ ΠΑΝΤΟΥΡ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΜΟΥΛΗ/ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Η σαιξπηρική τραγωδία, "Ο Βασιλιάς Ληρ", ανεβαίνει στις 16 Απριλίου, σε σκηνοθεσία του Σλοβένου Τομάζ Παντούρ, στην "Πειραιώς 260" με τον Γιώργο Κιμούλη στον ομώνυμο ρόλο.

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ-ΔΙΑΥΓΕΙΑ!


Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα (non payper) που απέστειλε το Γραφείο Τύπου του Εθνικού Θεάτρου, ο  κ. Σωτήρης Χατζάκης κατέθεσε στο Πρωτόκολλο του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού τις έγγραφες απόψεις του για τα ζητήματα που ζητήθηκαν. Ανάμεσα στα άλλα ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ισχυρίστηκε ότι: