Pages

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου «Το δικό μου Πάσχα» με ελεύθερη είσοδο

Ποιητές , λογοτέχνες, ηθοποιοί, μουσικοί  συναντώνται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Mεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου. Φέρνουν μαζί τους κείμενα που αγάπησαν   για να «αφηγηθούν» ιστορίες από  το «Δικό τους Πάσχα». Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, από το Φουαγιέ μέχρι την Κεντρική Σκηνή, θα γεμίσει με λέξεις, φωνές, μουσικές δημιουργών, οι οποίοι επιλέγουν να διαβάσουν στο κοινό, ποιήματα και κείμενα, προσωπικά αλλά συγγραφέων που τους καθόρισαν, στο πνεύμα των ημερών.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Σ.ΧΑΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Σε προειδοποιητική στάση εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν στις 22 Απριλίου οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου, σε περίπτωση που δεν υπάρχει σαφής δέσμευση με χρονοδιάγραμμα για την επίλυση συσσωρευμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους που έχει αναρτηθεί στην σελίδα του Σωματείου Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου (http://www.seeth.net/index.php?p=2&id=1273) και αναδημοσιεύεται αυτούσια. Ο Σωτήρης Χατζάκης από την άλλη πλευρά απάντησε στην ανακοίνωση των εργαζομένων διερωτώμενος για τους λόγους πίσω από αυτή τους την απόφαση και στρεφόμενος και εναντίον του Προέδρου του νέου Δ.Σ. κ. Γεράσιμου Σπετσιέρη, ο οποίος σε απαντητική του επιστολή έκανε λόγο για συκοφαντική επίθεση στο πρόσωπο του.