Pages

ΟΔΟΣ ΠΟΛΥΔΟΥΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ ΑΠΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΗΣΕΙΟΝ


Η «Οδός Πολυδούρη» της Ρούλας Γεωργακοπούλου, ένας μονόλογος για το δρόμο που «περπατούν» όλες οι γυναίκες του κόσμου, επιστρέφει από τις 16 Απριλίου και μόνο για 20 παρατάσεις στη σκηνή του Θεάτρου Θησείον με την Ιωάννα Παππά, σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Γκόνη.

ΤΟ ΚΕΙΚ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Το Εθνικό Θέατρο θα συμμετέχει με το έργο «Κέικ» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, το οποίο παρουσιάστηκε με  επιτυχία για δυο σεζόν στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου στα Άδανα της Τουρκίας, στις 6 και 7 Απριλίου. Στο φεστιβάλ φέτος θα συμμετέχουν εκτός από τα τουρκικά θεατρικά σχήματα και θίασοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την Κίνα, την Πορτογαλία, την Γαλλία και την Ουκρανία ενώ θα πραγματοποιηθούν και εργαστήρια.

ΣΤΡΟΧΑΙΜ - Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ

Με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων του έργου του Δημήτρη Δημητριάδη Στροχάιμ, στις 22 Απριλίου, η Εταιρεία Θεάτρου Συν Επί, διοργανώνει στο Από Μηχανής Θέατρο, τρείς συναντήσεις  με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στις  30 Μαρτίου, 6 και 20 Απριλίου ώρα 9:00 μ.μ. Ο Άκις Βλουτής, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη και η Αγλαΐα Παππά μας προσκαλούν σε μία συνάντηση με το κινηματογραφιστή – ηθοποιό και σεναριογράφο Έριχ φον Στρόχαϊμ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ BIZOUX DE KANT & ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ


Η bijoux de kant και ο Γιώργος Νανούρης, ενημερώνουν ότι λόγω των υψηλών απαιτήσεων που προϋποθέτει το ανέβασμα του έργου "Απόφραξη" του Δημήτρη Δημητριάδη, σε συνδυασμό με το βαρύ πρόγραμμα των συντελεστών, έκριναν από κοινού απαραίτητη την αναβολή της πρεμιέρας που είχε προγραμματιστεί για τα μέσα Απριλίου στο Θέατρο Θησείον. Η νέα ημερομηνία αναμένεται τον Φθινόπωρο του 2015.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΩΝΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΡ. ΒΑΡΛΙΚΟΦΣΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ



Ο πολωνός σκηνοθέτης Κριστόφ Βαρλικόφσκι υπογράφει φέτος το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, το οποίο διαβάζεται σε κάθε θέατρο πριν από την παράσταση της 27ης Μαρτίου, ευχόμενος σε όλους τους εργάτες του θεάτρου, της σκηνής και της πλατείας, ένα θέατρο θεμελιωμένο στην Αλήθεια!