Pages

H BIJOUX DE KANT ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ


Με το έργο "Θόρυβος" του Ιάσονα Σίγμα σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη συμμετέχει η Bijoux de Kant στα Αναλόγια του Θεάτρου Τέχνης με τιτλο: Αναλόγιο 2014: η ελληνική δραματουργία ΤΩΡΑ, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Σίσσυς Παπαθανασίου. 

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ


Με τα έργα "Το Ρωμαϊκό Λουτρό", του Στανισλάβ Στρατίεβ και "Τα λουλούδια στην κυρία" του Άκη Δήμου, ανοίγει η νέα θεατρική σεζόν στο Απο Μηχανής Θέατρο, στις 10 και 12 Οκτωβρίου αντιστοίχως. Το έργο του Άκη Δήμου επιστρέφει λόγω μεγάλης επιτυχίας για 14 παραστάσεις.

SKROW THEATER - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2014-2015


Με το έργο "Μπετονένια παραλία" του Βασίλη Μαυρογεωργίου άνοιξε σήμερα η αυλαία του θεάτρου Skrow. Πρόκειται για ένα μελλοντολογικό δυστοπικό θρίλερ για την κατάληξη αυτής της πόλης που ονομάζεται Αθήνα. Το έργο παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε μουσική Φοίβου Δεληβοριά, με τους Κατερίνα Μαυρογεώργη, Δανάη Επιθυμιάδη, Σεραφείμ Ράδη, Βασίλη Μαυρογεωργίου  &  στο video  τους ηθοποιούς Ντίνη Ρέντη, Χαρά Κονταξάκη Στράτο, Χρήστου, Γιώργο Βαλαή, Στράτο Παλαιολόγο και Κωνσταντίνο Ρεπάνη. Ακολουθεί το πρόγραμμα του θεάτρου για τον μήνα Οκτώβριο.

ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ - ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ



Με την ενιαία παράσταση "Συμβαίνει Τώρα", αποτελούμενη από δυο νεοελληνικά έργα "Αλμανάκ", της Μαριάννας Κάλμπαρη και "Ασκήσεις για Γερά Γόνατα" του Ανδρέα Φλουράκη, άνοιξε η αυλαία του Υπογείου για την νέα σεζόν. Πρόκειται για δυο σύγχρονα έργα που γράφτηκαν για το Θέατρο Τέχνης, ανέβηκαν κατά την χειμερινή σεζόν 2013-14, βραβεύτηκαν από την διεθνή διοργάνωση Eurodrom και τώρα επαναλαμβάνονται. Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του θεάτρου στο Υπόγειο και στην Φρυνίχου έως τις 15/10.