Pages

GOB SQUAD AND CAMPO ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ


Campo & Gob Squad στη Στέγη from SGT | OCC on Vimeo.

Παιδιά και έφηβοι ζουν σε fast-forward το μέλλον τους και το φιλοσοφούν, σε μια συναρπαστική παράσταση που θα παρουσιαστεί στην Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών 8-10 Νοεμβρίου (20:30 Κεντρική Σκηνή) απευθυνόμενη πρωτίστως σε ενηλίκους. Πώς θα ήταν το Big Brother αν το σκηνοθετούσε ο Andy Warhol; Κάπως σαν το Before Your Very Eyes: μια ομάδα παιδιών, ηλικίας 11-17 ετών, σε ένα γυάλινο δωμάτιο ζει σε fastforward το μέλλον της. Επτά παιδιά παίζουν τη ζωή, τον έρωτα και το θάνατο, χλευάζουν τη φθορά της νεότητας, φιλοσοφούν για το παρόν και το μέλλον, την αθωότητα και την ωριμότητα, τη μνήμη και τη λήθη, βιώνοντας μέσα στη σύμβαση του θεάτρου μια ολόκληρη ζωή. Κατάλληλο για ανηλίκους άνω των 12 ετών μόνο αν συνοδεύονται από γονείς.

ΑΥΛΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΥΜΑ" ΤΟΥ ΡΟΝ ΤΖΟΟΥΝΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ


Η Νεανική Σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει την παράσταση «Το κύμα» του Ρον Τζόουνς, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα, στη Σκηνή Σωκράτης Καραντινός της Μονής Λαζαριστών. Έναρξη: Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2013.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ ΤΟΥ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΕΦΣΚΙ ΣΤΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟ


Το σατιρικό-κωμικό διήγημα Ο Κροκόδειλος του Φιοντόρ Ντοστογέφσκι, ένα από τα ώριμα διηγήματα του μεγαλοφυούς συγγραφέα, διασκευάζεται για το θέατρο και παρουσιάζεται στο Από Μηχανής Θέατρο από 1 Νοεμβρίου 2013 σε σκηνοθεσία Κατερίνας Μπερδέκα.