Pages

"AΠΟ ΤΙ ΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΤΟΥ Λ. ΤΟΛΣΤΟΙ ΣΤΟ "ΘΕΑΤΡΟΝ", ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ


































Το διήγημα του Λ. Τολστόι "Από τι ζουν οι άνθρωποι" , ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, για δύσκολους καιρούς επέλεξαν ο Ηλίας Κουνέλας , η Όλια Λαζαρίδου και ο Γιώργος Νανούρης για να παρουσιάσουν επί σκηνής από 29 Νοεμβρίου στο Θέατρον, του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, με συνοδοιπόρους την μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα και την καταπληκτική κατασκευή του Άγγελου Παπαδημητρίου, που ανοίγει μπροστά στα μάτια των θεατών, κόσμους συναρπαστικούς. Μια συμπαραγωγή της Λυκόφως με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ INTERNATIONAL IBSEN SCHOLARSHIP " 2013 ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ "PEER GYNT. NO MAN'S LAND" / INTERNATIONAL IBSEN SCHOLARSHIP 2013 AWARDED TO THE GREEK PROJECT "PEER GYNT. NO MAN'S LAND"





















Το THE 3RD PERSON THEATRE GROUP  βραβεύτηκε από το Ιδρυμα Ibsen Awards με το διεθνές βράβειο International Ibsen Scholarship 2013 για την πρότασή του πάνω στο έργο του Henrik Ibsen, "Peer Gynt", με τίτλο “Peer Gynt. No Man's Land”. Η τελετή βράβευσης θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 στο Skien της Νορβηγίας. Η παράσταση θα παρουσιαστεί από 21 Νοεμβρίου 2013 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο θέατρο ΘΗΣΕΙΟΝ, ένα θέατρο για τις τέχνες σε συμπαραγωγή με τη Λυκόφως του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου, με την υποστήριξη της Νορβηγικής Πρεσβείας.