Pages

"Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα" : Ένα πολιτικό παραμύθι δια χειρός Χάρη Ρώμα στην σκηνή του Ρεξ


Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρσι ο "Αυτοκράτωρ της Σοκολάτας" (φωτό), ο Χάρης Ρώμας επανέρχεται στην σκηνή του ΡΕΞ με το καινούριο παιδικό θεατρικό έργο του "Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα" σε σενάριο και σκηνοθεσία του ίδιου. Πρόκειται για ένα πολιτικό παραμύθι, αντίδοτο στις νεανικές ανησυχίες και ευαισθησίες, πάνω στις αξίες της οικογένειας και της δικαιοσύνης, που καυτηριάζει την αλαζονεία της εξουσίας και αναδεικνύει την γενναιότητα του ξεχωριστού ανθρώπου που ο περίγυρος του αρνείται να αποδεχτεί την μοναδικότητα του. 

Επτά νέες παραγωγές στο Θέατρο Τέχνης...

Ένα πολυδυναμικό ρεπερτόριο βασισμένο σε σύγχρονα έργα κοινωνικού προβληματισμού και σε εμβληματικά έργα κλασσικών συγγραφέων παρουσιάζει το Θέατρο Τέχνης για την χειμερινή θεατρική περίοδο 2012-2013, μέσα από τις επτά καινούργιες θεατρικές παραγωγές, η μια εκ των οποίων αποτελεί συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης και τρεις περσινές επιτυχίες για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.




H ανάκαμψη αρχίζει από το "Μεταξουργείο" ...


Τι θα δούμε την χειμερινή περίοδο 2012 – 2013: Ένα πλούσιο και δυναμικό θεατρικό πρόγραμμα παρουσιάζει το Θέατρο ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στο κλίμα ηττοπάθειας και μιζέριας, που προσπαθούν να μας επιβάλλουν. Άλλωστε το θέατρο πρωτοστατούσε πάντα στις δύσκολες συγκυρίες...