Pages

3ο Green Theater Festival 2012




Το 3ο Green Theater Festival 2012, που διοργανώνεται υπο την Αιγίδα του Δήμου Νεμέας,  ανοίγει και εφέτος τις πύλες του από 21 Ιουνίου έως και 15 Σεπτεμβρίου, για να υποδεχθεί τους απανταχού φιλότεχνους, στις Αρχαίες Κλεωνές ΝεμέαςΣτόχος του φεστιβάλ, που με σεβασμό και αγάπη στο περιβάλλον και την τέχνη, έθεσαν οι ιδιοκτήτες του Ειρήνη Βελιμαχίτη και Θανάσης Παπαδάς, είναι η διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η διδαχή των κλασσικών και πάντα επίκαιρων έργων και η παρουσίαση των πλέον αξιόλογων πολιτιστικών δρώμενων, ώστε μέσω της τέχνης να συμβάλλουν στην ανάδειξη της οινικής παραγωγής της περιοχής, και στην προώθηση των βιολογικών καλλιεργειών της γης .

Φεστιβάλ Ρεματιάς 2012


Το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου οργανώνει και το φετινό καλοκαίρι το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2012 με ένα πολύ ενδιαφέρον και αξιόλογο πρόγραμμα, φιλοξενώντας από από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου σημαντικές θεατρικές  και μουσικές παραστάσεις.

Την αυλαία του Φεστιβάλ θα ανοίξει την Κυριακή 24 Ιουνίου, η παιδική παράσταση "Ο Εγωιστής Γίγαντας" του Όσκαρ Ουάιλντ, σε σκηνοθεσία και θεατρική διασκευή του Γιάννη Κόκκινου στο "Θέατρο του Παιδιού", Παιδική Σκηνή Θεάτρου ΑΠΟΘΗΚΗ. (Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ). 
Στις 28 Ιουνίου οι τελειόφοιτοι μαθητές της Ανωτέρας Σχολής Δραματικών Σπουδών "ΘΕΜΕΛΙΟ" θα παρουσιάσουν την παράσταση "Η βεγγέρα" του Ηλία Καπετανάκη σε διασκευή-σκηνοθεσία του Χάρη Ρώμα με ελεύθερη είσοδο ενώ από τις 1-3 Ιουλίου θα παρουσιαστεί στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Χαλανδρίου η παράσταση "Δεν πληρώνω, Δεν πληρώνω" του Ντάριο Φο, σε σκηνοθεσία του Τάσου Ράμση. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.