Pages

H κορυφαία ολλανδική ομάδα του σύγχρονου χορού έρχεται στο ΜΜΑ



Mε φανατικούς θεατές σε όλο τον κόσμο και στη χώρα μας, το Nederlands Dans Theatre (NDT) έρχεται στο καινούριο ραντεβού του με το κοινό της Αθήνας με δύο φρέσκες, μαγικές χορογραφίες με την υπογραφή των κορυφαίων χορογράφων του, Σολ Λεόν και Πολ Λάιτφουτ, σε πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα, σήμερα και ως τις 8 Απριλίου, στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ


Τις τελικές υποψηφιότητες για τα Βραβεία 2012 παρουσίασε χθες η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία ανακοινώθηκε και η έναρξη της συνεργασίας της με τη NOVA, ως Μέγα Χορηγού των δράσεών της για το 2012. Η πρόεδρος της ΕΑΚ, Κατερίνα Ευαγγελάκου, ανακοίνωσε πως η φετινή Τελετή Απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, με οικοδεσπότες τους: Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μαρία Ναυπλιώτου, Φαίξη Ξυλά και Βάσω Καβαλιεράτου. Τη σκηνοθεσία και τα κείμενα της τελετής έχει αναλάβει ο Αλέξης Καρδαράς, ενώ τους φωτισμούς θα κάνει ο Αλέκος Γιάνναρος.

Παράταση παραστάσεων για το "Ζείτε Παίδες Ελλήνων"



Μέχρι την  Κυριακή 29 Απριλίου, συνεχίζονται οι παραστάσεις της επιτυχημένης επιθεώρησης του Αλέξανδρου Ρήγα (κείμενα + σκηνοθεσία) & Δημήτρη Αποστόλου (κείμενα) στο Θέατρο Λαμπέτη, με πρωταγωνιστές τους: Άβα Γαλανοπούλου, Λευτέρης Ελευθερίου, Σωτήρη Καλυβάτση, Κώστα Κόκλα, Ρένια Λουϊζίδου, Μπέσυ Μάλφα, Χρήστο Σιμαρδάνη και  Μαρία Φιλίππου, με φόντο την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης.