Pages

"Μπουμπούκι τριαντάφυλλο": Το Εθνικό Θέατρο πάλι στο αεροδρόμιο



Στο επίπεδο Αναχωρήσεων, Είσοδος 1 , του αεροδρομίου θα φιλοξενηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου η παράσταση για παιδιά προσχολικής ηλικίας "Μπουμπούκι τριαντάφυλλο", της Μαρίας Παπαλέξη σε σκηνοθεσία και εικαστική σύνθεση της Βαλεντίνας Παπαδημητράκη με την Έλενα Μαρσίδου. 

Η Ελλάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου του Σεράγεβο



Mε το έργο "Πάχνη" των Αντώνη και Κωνσταντίνου Κούφαλη συμμετείχε η Ελλάδα στο 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου του Σεράγεβο, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 9-11 Μαρτίου .  Η ελληνική συμμετοχή εντάσσεται στην προσπάθεια του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, να στηρίξει και να ενισχύσει την εξωστρέφεια και την κινητικότητα των Ελλήνων καλλιτεχνών, για τη δουλειά των οποίων υπάρχει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον και εκτός συνόρων.

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Βασταρδής



Σε ηλικία 87 ετών άφησε χθες το βράδυ την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Νίκος Βασταρδής, πατέρας της ηθοποιού Άννας Ανδριανού, στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 15:00 από το Νεκροταφείο Χαλανδρίου.

Ο ηθοποιός Τζόν Μάλκοβιτς γράφει το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου


Ένα συναρπαστικό, βαθύ, αυθεντικό, συγκινητικό, στοχαστικό και μοναδικό έργο, με ανθρωποκεντρικό συλλογισμό, ευλογημένο με συναίσθημα, ειλικρίνεια, αμεροληψία και χάρη εύχεται στους θεατρικούς του συνεργάτες ο  Τζον Μάλκοβιτς , μέσα από το Διεθνές Μήνυμα που φέτος έγραψε ο ίδιος και θα εκπροσωπήσει την 50ή επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου. Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός και σκηνοθέτης θα διαβάσει το διεθνές μήνυμα του κατά την διάρκεια της γιορτής που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου στην ΟΥΝΕΣΚΟ.