Pages

Συμμετοχή της ΕΛΛ.ΘΕΑ στην δράση "Παρασκευή στην Αθήνα"



Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των θεάτρων της προσφέρει από σήμερα  η Ελληνική Θεαμάτων συμμετέχοντας ενεργά στην πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας "Παρασκευή στην Αθήνα" , με στόχο να ζωντανέψει και πάλι το κέντρο της πόλης μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα.

1o βραβείο καινοτομίας - TedxAthens 2011 για το Urbandig Project



Με το 1ο βραβείο καινοτομίας στο διαγωνιστικό μέρος του διεθνούς θεσμού TEDxAthens τιμήθηκε  η ομάδα «όχι παίζουμε» για το πρόγραμμα «UrbanDig Project : ανασκαφή φαντασμάτων πολιτισμού στη σύγρονη πόλη», το οποίο παρουσιάζει από το 2005  ενώ βραβεύτηκε και από το Ίδρυμα Λαμπράκη για τη διάκριση αυτή.  Το UrbanDig Project επιστρέφει την πρωταπριλιά του 2012 με τη νέα παράσταση /  παρέμβαση: "ΛΕΠΙΣ" . 


24 hour plays Athens στο Θέατρο Τζένη Καρέζη


Συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί σε 24 ώρες γράφουν, σκηνοθετούν και ερμηνεύουν πρωτότυπα θεατρικά έργα σε μια ενιαία παράσταση 90 λεπτών. Το γνωστό από το Broadway της Νέας Υόρκης «THE 24 HOUR PLAYS» θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, την Τρίτη 3 Απριλίου και την Τρίτη 10 Απριλίου 2012 και θα αποδείξει ότι όλα μπορούν να γίνουν μέσα σε 24 ώρες, αρκεί κανείς να το τολμήσει. Μετά την πρώτη εξαιρετικά επιτυχημένη καλλιτεχνικά και εμπορικά διοργάνωση στο Χώρα το 2010, η Λυκόφως επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά και παρουσιάζει ένα πρωτότυπο θέαμα που λάτρεψαν συντελεστές και κοινό. Σπουδαίοι έλληνες καλλιτέχνες, καταξιωμένοι και ανερχόμενοι, συνδιαλέγονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία θεατρική πρόκληση, ένα θεατρικό παιχνίδι έμπνευσης που παρουσιάζεται για μία μόνο μέρα.