Pages

3η Παράσταση του Bridge Project Ριχάρδος ο Γ'


Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων το Φεστιβάλ Αθηνών προσθέτει μια τρίτη ημέρα παράστασης του Bridge Project Ριχάρδος ο  Γ’, την Κυριακή 31 Ιουλίου.  Η προπώληση των εισιτηρίων για την παράσταση της Κυριακής (31/7) θα ξεκινήσει την Τρίτη 12 Ιουλίου

Δεν είχε προηγούμενο η ανταπόκριση του κοινού για τις δύο παραστάσεις του Bridge Project στην Επίδαυρο (29 και 30 Ιουλίου). Μέσα στις πρώτες 14 ώρες από την έναρξη της προπώλησης διατέθηκαν περισσότερα από 10.000 εισιτήρια, τα περισσότερα από τα οποία κατά την πρώτη ώρα (00:01 - 1:00).
Με αυτά τα δεδομένα το Φεστιβάλ έχει ήδη προγραμματίσει τρίτη παράσταση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 31 Ιουλίου.
Η προπώληση για τη συγκεκριμένη παράσταση θα ξεκινήσει την Τρίτη, 12 Ιουλίου από τις 00:01 για online αγορές μέσω του website και από τις 8:30 το πρωί για αγορές μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή στα εκδοτήρια. Εισιτήρια του Φεστιβάλ πωλούνται και στα Βιβλιοπωλεία ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ & ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ.

Για 5η χρονιά ο Caveman στο Coronet


Ο " Άνθρωπος των Σπηλαίων" Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο ρόλο πέντε διαφορετικών προσωπικοτήτων στο έργο του Robert Dubac "Ανδρική Νοημοσύνη, Οξύμορο' ρίχνονται από τον Οκτώβρη στην μάχη των δυο φύλων, προσπαθώντας να φωτίσουν με τον δικό τους χιουμοριστικό τρόπο τις διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών και να απαντήσουν στο ερώτημα "τι θέλουν οι γυναίκες;"

Ξεκινώντας από εμβόλιμη πρόζα στο μουσικό νούμερο του Ρόμπ Μπέκερ, ο "Άνθρωπος των Σπηλαίων" ή κατά κόσμον Caveman έμελλε να συναρπάσει πάνω απο 7.000.000 θεατές σε Ευρώπη και Αμερική, να παιχτεί σε 30 χώρες και 15 γλώσσες και να θεωρείται η μακροβιότερη κωμωδία του Μπροντγουέι, γεγονός που έκανε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να αποκαλεί την 18 Ιουλίου ημέρα του Caveman και να μετονομάσει την οδό  44West σε Caveman way.
Στην ελληνική εκδοχή ο Caveman παίζεται από τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, ο οποίος γεμάτος ενέργεια και ετοιμολογία στο "φλέρτ" με το κοινό του, τραβάει το ενδιαφέρον καθ' όλη την διάρκεια της παράστασης. Η συμμετοχή του κοινού, που είναι καθοριστική σε όλη αυτή την διαδρομή, οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις, με ανατροπές, εκπλήξεις και απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.
Από την άλλη πλευρά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ετοιμάζεται να υποδυθεί πέντε διαφορετικές προσωπικότητες – κάθε μία από τις οποίες δίνει τη δική της άστοχη συμβουλή για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των δύο φύλων στο έργο του  Robert Dubac "Ανδρική Νοημοσύνη, Οξύμορο" σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη. Ένα ξεκαρδιστικό έργο που πραγματεύται το χάσμα μεταξύ των δυο φύλων με ακρίβεια και ευστροφία με τον πρωταγωνιστή κάνει φύλο φτερό το μυαλό του, επί 90 λεπτά προσπαθώντας να δώσει απάντηση στο ερώτημα "Τι θέλουν οι γυναίκες;"
Με ενθουσιώδη υποδοχή στο εξωτερικό τόσο από κριτικούς όσο και από το κοινό, η παράσταση είναι ένας έξυπνος συνδυασμός θεατρικής παράστασης και stand up comedy που είναι ταυτόχρονα ξεκαρδιστικά αστεία, προκλητική και διορατική.
 Ο ROBERT DUBAC επί δεκαετίες έχει συνδυάσει την καριέρα του ηθοποιού, του κωμικού και του συγγραφέα. Ως ηθοποιός συμμετείχε στις κινηματογραφικές ταινίες After the Game, Cold Ground, Sketch Artist, Innocent Obsession και The Rookie.  Οι τηλεοπτικοί του ρόλοι περιλαμβάνουν τη σαπουνόπερα του ABC Loving και τις σειρές Growing Pains, Life Goes On, Jack and Mike και Diff’rent Strokes. Ωστόσο, όπως προσέξατε, εδώ και αρκετό καιρό έχει επιλέξει το θέατρο. Πέρα από το έργο THE MALE INTELLECT: AN OXYMORON? έχει γράψει δύο ακόμη έργα για έναν ηθοποιό, το FREE RANGE THINKING και το SEX, POLITICS AND OTHER HEADACHES. Την περίοδο αυτή ολοκληρώνει ένα τέταρτο έργο με τον τίτλο STAND-UP JESUS καθώς και ένα CD με τον τίτλο PISS AND MOAN.  
H παράσταση είναι συμπαραγωγή του Coronet Theatre και της Bill Franzblau Productions