Pages

Θέατρο σε Τροχόσπιτο - Μια νύχτα χάρισμά σου (2) στο Φεστιβάλ Αθηνών

Περισσότεροι από 2000 θεατές παρακολούθησαν πέρσι, στον Πεζόδρομο του Θησείου, τους ηθοποιούς και τους τραγουδιστές που πρόσφεραν μια νύχτα χαράς από την σκηνή του Τροχόσπιτου. Μετά την περσινή επιτυχία, το Τροχόσπιτο- η παράσταση θεσμός που ομορφαίνει κάθε χρόνο τις πρώτες καλοκαιρινές νύχτες- επιστρέφει στην Πρώην Κορεάτικη Αγορά για να προσφέρει αυτή την φορά δυο νύχτες (1 και 2 Ιουνίου) διασκέδασης "χάρισμα" στο κοινό. Την παρουσίαση και την σκηνοθετική επιμέλεια της βραδιάς θα έχει φυσικά ο Γιώργος Νανούρης ενώ στο πιανό θα βρίσκεται, όπως και πέρσι, ο συνθέτης Χρήστος Θεοδώρου.
Η ομάδα Blitz (Aγγελική Παππούλια, Χρήστος Πασσαλής, Γιώργος Βαλαής), η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Γιώργος Καραμίχος, η Όλια Λαζαρίδου,ο Χρήστος Λούλης, η Έφη Θεοδώρου, η Άννα Μάσχα,  ο Χρίστος Στέργιογλου, ο Άγγελος Παπαδημητρίου, η Μάνια Παπαδημητρίου, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδη, η Βικτωρία Ταγκούλη, ο Αργύρης Ξάφης, ο Νίκος Καραθάνος με τους Big Charlatans Choir, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η Κίκα Γεωργίου, οι 18 Μποφόρ, η Έμιλυ Κολιανδρή και η Δέσποινα Κούρτη, παίζουν και τραγουδούν, ζωντανεύοντας με απλά μέσα ένα μουσικοθεατρικό είδος με ευρωπαϊκές καταβολές που έγραψε άλλοτε λαμπρές σελίδες στο χώρο του αθηναϊκού θεάματος: το βαριετέ ή «θέατρο ποικιλιών».


Μουσική θα παίξουν(αλφαβητικά)
Τάσος Αντωνίου (μπουζούκι), Παναγιώτης Βουρδουμπάς (καχόν), Απόστολος Γιώτας (κιθάρα), Σωτήρης Καραμεσίνης (μπάσσο), Δημήτρης Μιχαλάς (κρουστά), Γιώργος Μαρκόπουλος (τζουρά-μπουζούκι), Ισίδωρος Πάτερος με το συγκρότημά του “Ελ-Κιου”, Νίκος Πλάτανος (πιάνο),  Βάγγος Ράπτης (φυσαρμόνικα), Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν)

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς , Γιώργος Νανούρης, θα καλοσωρίσει το κοινό με ένα επίκαιρο κείμενο και δυο τραγουδια. " Μέσα σε όλον αυτόν τον κόσμο που βγαίνει στους δρόμους είτε για να κάνει πορείες, είτε για να διαμαρτυρηθεί, είτε για να απεργήσει, είτε για να διαδηλώσει, είτε για να τα σπάσει, εμείς βγαίνουμε για να τραγουδήσουμε", μας είπε ο Γιώργος Νανούρης, μιλώντας αποκλειστικά στο Theaterview.

Οι τίτλοι και το είδος των τραγουδιών θα ανακοινωθούν σύντομα

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.